Fa bani cu 0 lei investitie

Afacerile pe internet incep sa prinda si la romani, dar in acelasi timp au aparut si isi fac loc pe piata si teparii. Da asa este foarte multe tepe date pe net , dar ceea ce va voi prezenta in cele ce urmeaza este ceva in care nu e nevoie sa faceti nici o investitie de bani ci doar de o gramada de tim care trebuie sa il investiti afacerii.

In primul rand trebuie sa deti unu sau mai multe bloguri sau siteuri care sa aiba cat mai multi vizitatori. Dupa ce detii cat mai multi vizitatori , poti oferi spatiu publicitar prin contract direct , prin programele de afiliere sau plata cu click-ul( de la google cel mai bine) . Deci toata problema este in a aduce cat mai multi vizitatori pe siteul vostru. Probabil va intrebati ce legatura cu fotografia? ei bine legatura este una mare si anume prin faptul ca fotografia poate face parte din continutul siteului, pentru ca o fotografie atasata unui articol da viata acestuia , si pentru ca o fotografie face cat 1000 de cuvinte.
Doua lucruri trebuie sa retineti pentru a avea vizitatori la siteul vostru:

1.Sa creati continut de calitate
2.Sa aduceti cat mai multe back linkuri de calitate

 Aceste doua indicatii , se pot reduce la una singura si anume daca veti crea continut de calitate , daca veti avea niste fotografii de valoare , veti obtine in mod natural backlinkurile, asadar nu va trebuie sa aduceti voi backlinkurile prin inscriere in directoare sau cumparare de advertoriale ci daca v-a vizitat vreun blogger , acesta va pune in mod natural link catre voi. Daca problema cu vizitatorii e rezolvata nu mai urmeaza decat sa puneti reclama si sa va scoateti banii pe timpul investit. Un al treilea lucru pe care mai trebuie sa il retineti este :

3. Pentru ca sa castigati din aceasta afacere trebuie sa creati siteul sau siteurile in engleza.

Poate va intrebati ce castig eu din faptul ca va prezint o afacere cu investitie 0 lei, ei bine castig faptul ca am in plus cu un vizitator care esti ecact tu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Exemple Proiecte de 200.000 lei din diverse domenii

Cum castigi din asigurari

Cat te costa sa faci o sala de fitness