Postări

Se afișează postări din 2014

Nuntile , cea mai buna sursa de bani

Daca prin anii 2004 se punea accentual pe ce camera foto ai , daca este digitala sau analogical , in present se pune accentual pe modul de fotografiere. Da asa este , confirmat de mai multi fotografi, si anume faptul ca fotografia de nunta este cea mai buna sursa de bani.

Fa bani cu 0 lei investitie

Imagine
Afacerile pe internet incep sa prinda si la romani, dar in acelasi timp au aparut si isi fac loc pe piata si teparii. Da asa este foarte multe tepe date pe net , dar ceea ce va voi prezenta in cele ce urmeaza este ceva in care nu e nevoie sa faceti nici o investitie de bani ci doar de o gramada de tim care trebuie sa il investiti afacerii.

Banii ochiul dracului

Unii spun ca banii sunt ochiul dracului , dar va mai spun ca cei din dreapta mai spun si faptul ca banul este ochiul dracului cand ai mai mult decat iti trebuie. Asadar hai sa vedem cum putem face bani din fotografie doar cat ne trebuie.

Bani din fotografie

Oare se pot castiga bani din fotografie? Oricine are un aparat foto poate castiga bani? Cum ne putem vinde fotografiile? Cat poate costa o fotografie? Care este investitia minima pentru a incepe o afacere in domeniu? E nevoie sa am un spatiu in buricul targului? Cum pot intra pe piata cu o investitie mica? Care e cea mai buna nisa? fotografia de nunta, fotografia de stock sau cu absolventii? La toate aceste intrebari si la multe altele vom raspunde in cele ce urmeaza.